Ervaringen

Wat zeggen anderen van LEEF:

 

“In onze jarenlange samenwerking heb ik Tamara leren kennen, vanuit mijn rol als opdrachtgever en later als collega. Dat zegt genoeg. Het is voor mij ongelofelijk waardevol mensen om mij heen te hebben die me eerlijk de spiegel voorhouden en me uitnodigen ‘te verkennen’ waar ik niet eerder ben geweest. Tamara is zo iemand in mijn leven. Als ik het niet (zeker) weet gaan we zoeken. Daarvoor heb ik vertrouwen nodig. Dat is steeds wat ik bij haar ervaar, betrokken, vragend, luisterend en veilig.”

CornelisDeelnemer en vakgenoot

“Afgelopen maanden heb ik als klant/deelnemer intensief samen gewerkt met Tamara. Doel van deze samenwerking was het uitwerken en implementeren van functieprofielen etc., kortom een stuk beleid maken.

Tamara is voor mij een zeer prettig persoon die, met geduld, constructief de discussie aangaat en het proces begeleid. Zij weet hierbij bij een constructief kritisch persoon de juiste toon aan te slaan zodat je uiteindelijk tot een prima resultaat komt. Ik ben dus zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat daarvan.

De enigste kritiek die ik op haar heb is haar “warme groeten” handtekening, dan krijg een Zen gevoel en toevallig wil ik dat helemaal niet.”

JanOpdrachtgever / Deelnemer

“Tamara is een zeer deskundige begeleider, coach en docent in de diverse scholing trajecten die zij voor het Albeda College stafafdeling Facilitair & Huisvesting, verzorgt. Haar aanpak, deskundige manier van vragenstellen zonder te oordelen en/of veroordelen waardeer ik zeer. Haar manier van werken bepaalt het positieve resultaat dat wij behalen met onze medewerkers.”

EllaOpdrachtgever
© Copyright - Leef Voor Ontwikkeling